Lennart Sandberg är barnortoped och driver idag Barnortopediskt Centrum som är en ortopedmottagning där han är verksamhetschef. Sedan år 2000 har han behandlat och drivit sin injektionsverksamhet på kvällar och helger.

Lennart Sandberg har mer än 20 års erfarenhet av estetiska behandlingar med fillers och botulinumtoxin. Redan år 2000 startade han företaget Zmedical för estetiska injektionsbehandlingar. 2019 ändrade Zmedical namn till Humlegårdskliniken i samband med expandering och ny lokal.

Lennart Sandberg har arbetat med preparatet botulinomtoxin i över 30 år i samband med att han behandlar neurologiska åkommor hos barn. När preparatet botulinomtoxin sedan började användas för skönhetsinjektioner och estetik fann han även detta område intressant att arbeta med.

Detta i kombination med att det högkvalitativa fillerpreparatet Restylane kom in på marknaden växte intresset hos honom. Han utbildade sig vidare inom injektionsbehandlingarna och fann att det var både spännande och utmanande. Tack vare hans långa erfarenhet är han mycket duktig på att se vad som behövs behandlas samt hur för att uppnå det resultat kunden önskar.

Amanda Weidenius är legitimerad tandläkare och har sedan hon påbörjade sin utbildning haft ett stort intresse för estetik. Amanda är dotter till Lennart Sandberg och under lång tid haft honom som mentor. Utöver hennes tandläkarutbildning har hon deltagit i läkemedelföretagets Galdermas internutbildningar. Hon är även certifierad och är medlem i Estetiska Injektionsrådet.

logga_m_ram-1